ValMax - Maksimalno povoljno!
Besplatna dostava od 9.999 RSD!
Sve za Vaš dom!

Uslovi korišćenja

Pravila i propisi sadržani u ovom dokumentu važe za sve posetioce i korisnike ValMax.rs web shopa-a.

ValMax.rs sajt je u vlasništvu firme B2C Commerce DOO, sa matičnim brojem 21325988 i sedištem u Hadži Ruvimovoj 58, 21000 Novi Sad.

Korišćenjem našeg sajta, Vi prihvatate i slažete se da ćete se pridržavati ovih pravila i propisa.

Oni mogu da se ažuriraju s vremena na vreme, bez prethodnog obaveštenja, zato je potrebno da ih periodično pregledate.

Autorska prava:

Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati, preprodavati ili koristiti u komercijalne svrhe sadržaj sajta. Slažete se da nećete ometati ili narušavati usluge sajta, sigurnosne sisteme na sajtu i Web sadržaje. Administratori ValMax.rs konstantno rade na održavanju tačnosti informacija prikazanih na Web sajtu. Međutim, sajt ne garantuje da su opisi proizvoda ili drugi sadržaji na ovom sajtu 100% tačni, potpuni, pouzdani ili bez grešaka. Napominjemo da su fotografije postavljene u informativne svrhe i da one mogu prikazivati određeni pribor koji se možda ne nalazi u standardnom paketu proizvoda.

Vaš račun:

Koristeći sajt potrebno je da imate korisnički nalog. Ako koristite ovaj sajt, Vi ste odgovorni za održavanje poverljivosti Vašeg naloga i lozinke, kao i za ograničavanje pristupa svom računaru. S tim u vezi saglasni ste da prihvatite odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod Vašim nalogom i Vašom lozinkom. Ako sumnjate da je bezbednost Vašeg korisničkog naloga povređena, molimo Vas da obavestite administratora našeg sajta što pre. ValMax.rs nije odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati od neovlašćenog korišćenja Vašeg korisničkog naloga.

– Ograničenja odgovornosti:

Sajt i kompanija koja radi sajt, neće ni u kom slučaju biti odgovorna po bilo kojoj osnovi, niti za bilo kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu, posebnu, posledičnu ili kaznenu štetu prilikom korišćenja ovog sajta ili bilo kojih drugih hiperlinkovanih sajtova, uključujući, bez ograničenja, izgubljenu dobit ili prihode, troškove zamene, prekida poslovanja, gubitak podataka ili štete nastale upotrebom ili oslanjanjem na informacije sa sajta.

– Dostupnost sajtu ValMax.rs:

ValMax.rs zadržava pravo da ukine, promeni, obustavi ili prekine, privremeno ili trajno, bilo koji aspekt Web sajta, uključujući i dostupnosti svih funkcija na sajtu, u bilo koje vreme i bez prethodne najave. Slažete se da ValMax.rs neće biti odgovoran Vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmenu, suspenziju ili obustavu sajta (ili bilo koji njen deo).

– Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci:

Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati e-mail poruke na info@valmax.rs .
ValMax.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, šire mržnju , sadrže nepristojne izjave i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih.
Takvi komentari će biti uklonjeni bez ikakvog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom e-mail adresom nije dozvoljena na ValMax.rs. Protiv takvih aktivnosti B2C Commerce DOO kao vlasnik sajta ValMax.rs može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

– Cene proizvoda:

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om. ValMax.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje e-mail obaveštenja ili u direknom telefonskom kontaktu sa potrošačem ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl.

Reklamacije:

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na našu uslugu ili proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju.

Jednostrani raskid:

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid samo uz njegovu izričitu saglasnost  pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora. Proizvodi koji dolaze u direktan kontakt sa intimnim delovima tela ne podležu ovoj mogućnosti.

Povraćaj kupljene robe:

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, osim u slučaju kada kupac dobije u startu neispravan ili pogrešan artikal. Troškove slanja robe na servis ili njihove zamene, snosi kupac. Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti robu u ispravnom i prvobitnom stanju, u originalnom neoštećenom pakovanju. U suprotnom se ne obavezujemo za primanje paketa.

Obavezno proveriti sastav paketa nakon prijema robe od strane kurirske službe!
Rok za podnošenje reklamacije za neispravnost u startu je 24h.

Ako imate pitanja o našim Uslovima korišćenja, molimo Vas da nas kontaktirate putem online Chat-a, telefona ili e-maila.