ValMax - Maksimalno povoljno!
Besplatna dostava od 9.999 RSD!
Sve za Vaš dom!

O nama

 

ValMax.rs Vam pomaže da učinite Vaš dom toplim i u toku sa najnovijim dostignućima u pogledu tehnike.

Proizvodi u ponudi naše kompanije namenjeni su svim ljudima koji u poslu ili domaćinstvu žele pristupačne, a kvalitetne proizvode, uvek i svuda, u selu ili gradu, na teritoriji cele Srbije.

Osnovani sa ciljem – “uvek i svuda, pronađi i kupi ono što želiš” uspostavili smo najrazvijeniju mrežu kanala distribucije potrebnih artikala za Vas i iz svog distributivnog centra smeštenog u Novom Sadu spremni smo da u najkraćem roku odgovaramo na potrebe kako velikih tako i malih potrošača širom naše zemlje.

Prilikom useljenja u novi dom ili preuređenja istog, sve što Vam je potrebno od bele tehnike, malih kuhinjskih aparata, televizora, telefona i mnogih drugih aparata možete pronaći na našem sajtu.

Tu smo da Vam omogućimo što širu paletu proizvoda koja Vam pruža mogućnost da izaberete proizvod po Vašoj meri i potrebama.

Pored bele tehnike i kućnih aparata u ponudi imamo kamere i fotoaparate koje će učiniti da svaki Vaš poseban trenutak ostane zabeležen. Naravno, tu su i mobilni telefoni koji Vam pružaju niz mogućnosti, od komunikacije do snimanja fotografija vrhunskog kvaliteta. Ne treba zaboravitini ni dodatke za tehniku, kao ni muzičke instrumente i ozvučenje koje u Vaš život unosi dozu radosti i razigranosti.

U ponudi imamo veliki izbor desktop i laptop računara, hardvera i drugih priključnih elemenata za Vaš računar (tastature, USB, slušalice i mnogi drugi).

Mislili smo i na one najmlađe, tako da se u ponudi naše kompanije nalazi velik izbor igračaka za mališane.

Nemojte se premišljati, mi smo tu za Vas! Ukoliko želite više informacija o nekom proizvodu kontaktirajte nas preko: Email-a, telefonom ili online chat-om.

Zadovoljan kupac → Zadovoljan prodavac

Vaš #B2C tim

 

Jovana Dučića 20
21410 Futog
Srbija