ValMax - Maksimalno povoljno!
Besplatna dostava od 9.999 RSD!
Sve za Vaš dom!

Privatnost podataka

Pristupanjem sajtu ValMax.rs Vi prihvatate i slažete se da ćete poštovati sledeće privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u ovoj izjavi Politike privatnosti, morate odmah da prestanete sa korišćenjem sajta i uslugama sajta.

Ova politika može da se promeni s vremena na vreme ažuriranjem stranice. Trebalo bi da proverite ovu stranicu povremeno kako biste bili sigurni da ste upoznati sa svim promenama.

ValMax.rs sajt je u vlasništvu firme B2C Commerce DOO, sa matičnim brojem 21325988 i sedištem u Jovana Dučića 20, 21410 Futog (Novi Sad).

Podnošenjem registracione prijave na ValMax.rs Vi prihvatate i slažete se sa činjenicom da će Vaši lični podaci biti korišćeni od strane našeg administratora za sledeće namene:

  • Da Vam se obrati, kao klijent na sajtu;
  • Da obradi Vaš nalog;
  • Da Vam daje pristup određenim takmičenjima, poklonima i promotivnim aktivnostima;
  • Da Vam šalje vesti o ponudama, popustima ili drugim informacijama vezanim za rs ili za druga lica, sa kojima ValMax.rs ima poslovni odnos;
  • Da Vam šalje nekomercijalna ili administrativna obaveštenja (u vezi sa izmenama na sajtu ili Vaš korisnički nalog, na primer).

Mi čuvamo lične informacije da bismo Vam slali obaveštenja o Vašem korisničkom nalogu na ValMax.rs, da Vas obavestimo o statusu Vaših porudžbina i da ocenite kvalitet proizvoda i usluga koje Vam pružamo. Ako imate pitanja u vezi naše Privatnosti podataka, molimo Vas da nas kontaktirate putem online Chat-a, telefona ili e-maila.